CoachingMatchDimitar Shivachev (Den Haag)

Relatiecoach in Loosduinen - Den Haag - Dimitar Shivachev

Relatiecoach in Loosduinen (Den Haag)

Dimitar Shivachev is onze gekwalificeerde Relatiecoach in Loosduinen, Den Haag. Hij is niet alleen als Relatiecoach in Loosduinen werkzaam, maar ook in heel Den Haag en omgeving, evenals landelijk. Naast Macedonisch als moedertaal, spreekt hij ook vloeiend Nederlands, Engels, Duits, Servo-Kroatisch en Bulgaars. Maak hieronder kennis met Dimitar en kijk wat hij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Ik ben geboren op 28 oktober 1971 in het prachtige Macedonië. Ik groeide op als een nieuwsgierig kind met grote dromen en een passie om mensen te helpen. Een aantal jaren na mijn afstuderen aan de universiteit van sport en bewegen, verhuisde ik in 2007 naar Nederland. Gevestigd in het bruisende Den Haag begon ik mijn nieuwe leven op te bouwen in dit land vol mogelijkheden. Maar terwijl ik me aanpaste aan mijn nieuwe omgeving, zag ik de toenemende hoeveelheid relatieproblemen om mij heen en daar kon ik zelf ook niet aan ontkomen.

Van passie naar actie

Gedreven door mijn empathie en verlangen om anderen te helpen, besloot ik dat het tijd was voor actie. Ik schreef mij in voor een relatiecoach opleiding en dook diep in de wereld van communicatie tussen partners, huwelijksproblemen en alles wat nodig is om sterke en gezonde relaties op te bouwen. Met elke les groeide mijn passie om mensen bij te staan ​​in hun relatieproblemen. Ik leerde over de complexiteit van menselijke interacties, over communicatiestijlen en emotionele behoeften. Maar bovenal realiseerde ik mij dat iedereen recht heeft op liefde en geluk, en dat het soms gewoon wat begeleiding vergt om daar te komen. Nu, als een ervaren relatiecoach met veel kennis en ervaring, ben ik toegewijd aan het helpen van mensen die worstelen in hun relaties.

Wat kun je verwachten van mij

Relatiecoach Dimitar ShivachevEen coachingstraject met mij kan concrete resultaten opleveren. Door middel van gerichte begeleiding en ondersteuning kun je als stel betere communicatieve vaardigheden ontwikkelen, conflicten oplossen en je relatie versterken. De resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en inzet van de stellen. Sommige stellen ervaren directe verbeteringen in hun relatie, terwijl anderen meer tijd nodig hebben om de geleerde tools toe te passen.

Tijdens het traject worden specifieke doelen gesteld, zoals het verbeteren van de intimiteit, het herstellen van vertrouwen, het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé etc. Stellen leren effectiever te communiceren, begrip voor elkaar te tonen en problemen samen op te lossen. Deze verbeterde vaardigheden dragen bij aan een gezondere en gelukkigere relatie op lange termijn.

Een luisterend oor en ondersteuning op je reis naar geluk

Ik begrijp de pijn en verwarring die gepaard gaan met relatieproblemen en ik bied een luisterend oor, advies en concrete oplossingen om samen te werken aan een gezonde en liefdevolle verbinding. Mijn expertise is niet alleen gebaseerd op mijn opleiding, maar ook op mijn eigen leven. Ik heb zelf drie prachtige kinderen en geniet van een gelukkige relatie met Esther, mijn levenspartner. Onze reis samen heeft ons geleerd dat relaties hard werken vereisen, maar dat ze ook de mooiste bron van vreugde kunnen zijn.

Als je worstelt in je relatie of huwelijk, weet dan dat ik er voor jou ben. Met mijn begrip en deskundigheid zal ik je begeleiden naar meer harmonie en vervulling in je liefdesleven. Of je nu worstelt met communicatieproblemen, vertrouwenskwesties of wanneer jij – als single – moeite hebt met het vinden van de ware liefde in jouw leven, ik sta klaar om jou te ondersteunen op deze reis naar geluk.

Bijbelse aanpak

Ik ben een toegewijd christen en het maakt me heel verdrietig om te zien hoe vaak deze problemen ook in christelijke gezinnen voortkomen en uiteindelijk leiden tot scheidingen, gebroken harten en uiteen gevallen gezinnen. Voor mij is de Bijbel het levende Woord van God dat ons de weg wijst naar een gelukkig leven, vervuld met liefde en blijdschap. Daarom hanteer ik ook de Bijbelse principes in mijn coaching methodes.

Wil jij je relatie weer laten bloeien, je huidige relatie versterken of hulp krijgen bij het vinden van de ware liefde? Aarzel niet langer en maak vandaag nog een afspraak met mij! Laten we samen aan JOUW gelukkige toekomst werken.

Contactformulier Dimitar Shivachev

Foto’s: Andrea de Jong

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons