CoachingMatch

Ben je een coach?

Bereik meer met CoachingMatch

  • Meer cliënten
  • Meer omzet
  • Meer tijd
  • Meer groei
  • Meer succes
Word lid en geniet van talloze voordelenNeem contact op

Coaches bereiken meer met CoachingMatch

Ben je een coach? Word dan lid van ons ultieme coaching-platform CoachingMatch en geniet van talloze voordelen!

Dankzij ons platform word je moeiteloos gevonden door duizenden mensen die op zoek zijn naar de juiste coach. Als coach krijg jij bij ons jouw persoonlijke CoachingMatch pagina waar jouw potentiële cliënten je gegevens kunnen zien en direct met jou contact kunnen opnemen.

Wij begrijpen dat jouw focus als coach moet liggen op je expertise en deskundigheid. Daarom nemen wij de marketing voor jouw coachingspraktijk uit handen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het investeren van tijd en geld om potentiële coachees te bereiken.

Dit betekent dat jij meer tijd hebt om je volledig te richten op jouw vakgebied, zonder afgeleid te worden door andere taken. Je kunt zelfs creatieve ideeën bedenken en uitvoeren om jouw business verder te laten groeien naar meer succes.

Coach maakt zijn succesplan op een schoolbord

Maar dat is nog niet alles. We willen graag onze waardering tonen voor jou als coach en lid door je een extra beloning te geven. Bij de aanschaf van een lidmaatschap ontvang je namelijk GRATIS maanden. Dit betekent dat je minder betaalt en meer krijgt!

En nog meer

Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om gratis blogs te schrijven en/of (presentatie)videos op ons platform te plaatsen. Dit stelt jou in staat om jouw expertise met anderen te delen en tegelijkertijd jezelf als autoriteit in jouw vakgebied te vestigen. Zo vergroot je niet alleen je zichtbaarheid, maar laat je ook zien dat jij dé expert bent waar mensen naar op zoek zijn. Als lid van CoachingMatch hoef je niet eens jouw eigen website te hebben, want die heb je al bij ons. 

En er is nog meer! Naast het persoonlijke lidmaatschap kun je ook provisie verdienen bij CoachingMatch. Klik hier om te kijken hoe dat in zijn werk gaat.

Boven alles vinden wij transparantie heel belangrijk. Onze scherpe tarieven zijn inclusief BTW en zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen achteraf. Gewoon duidelijke en eerlijke prijzen, waar je verschillende voordelen voor krijgt en meer mee bereikt.

Word vandaag nog lid van CoachingMatch en geniet van al deze voordelen, die veel kunnen bijdragen aan jouw succesvolle coachingscarrière.

Bekijk de lidmaatschappen

Provisie verdienen

 

Volg ons op:

Provisie verdienen linkedin logo

nl_NLNederlands
×