CoachingMatchOver ons

Over ons - Relatiecoach Dimitar en seniorencoach Esther samen aan de koffie

Wie zijn wij

Wat leuk dat wij ons aan jou mogen voorstellen en wat meer over CoachingMatch kunnen vertellen. Wij zijn Esther en Dimitar, de oprichters van CoachingMatch. Zowel in het zakelijk als in het privéleven zijn wij partners van elkaar en we delen dezelfde passie: mensen helpen met hun problemen.

Hoe is CoachingMatch ontstaan en wat kunnen wij voor jou betekenen

Relatiecoach Dimitar en seniorencoach Esther voor de schuur

In ons leven hebben we veel moeilijke situaties meegemaakt. Van financiële uitdagingen tot scheidingen, er is van alles op ons pad gekomen. Veel hiervan hebben we zelf moeten oplossen en dat viel zeker niet altijd mee. Gelukkig weten we ook hoe een coach het verschil kan maken en dat willen we delen met jou.

Toen wij elkaar leerden kennen, waren wij al op zoek naar een manier waarop wij andere mensen zouden kunnen helpen. Esther wilde een schouder bieden aan oudere mensen die met fysieke en/of mentale problemen worstelen, zoals eenzaamheid en rouwverwerking. Dimitar wilde meer van betekenis zijn voor mensen met relatieproblemen. Daarom hebben we verschillende coachingsopleidingen gedaan: Esther de opleidingen van Seniorencoach en Rouwverwerking en Dimitar de opleiding van Relatiecoach.

Relatiecoach Dimitar en seniorencoach Esther

Met onze professionele aanpak en bewezen coachingprogramma’s kunnen we veel mensen helpen, ook op internationaal vlak.

Maar naast onze eigen coaching sectoren leek het ons heel fijn om mensen te kunnen helpen die met een ander soort problematiek zitten. Bijvoorbeeld mensen die met een burn-out kampen, mensen met depressie, werkproblemen etc.

Daarom hebben wij CoachingMatch opgericht, ons coaching platform waar coaches en potentiële cliënten aan elkaar gematcht worden. Enerzijds biedt CoachingMatch de cliënten de ondersteuning die ze nodig hebben om te werken aan een positieve en gelukkige toekomst. Anderzijds geeft CoachingMatch de coaches een platform waar ze met hun diensten de cliënten kunnen helpen.

Bij CoachingMatch sta je er niet alleen voor! Neem contact met ons op en dan gaan we samen op weg naar het behalen van JOUW doelen.

 

Lieve groeten,

Over ons handtekening Esther & Dimitar

Foto’s: Andrea de Jong

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Lippe-Biesterfeldweg 23
2552EA Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)6 819 276 99
+31 (0)6 223 589 13
info@coachingmatch.net

KvK-nummer: 90605187

Chat met ons