CoachingMatchProvisie verdienen

Provisie verdienen euromunten

Bij CoachingMatch kun je (ook) een leuke provisie verdienen. Wanneer een coach zich inschrijft naar aanleiding van jouw aanbeveling, belonen wij jou met een provisie van 10% van het lidmaatschapsbedrag waar de coach voor kiest. Daarnaast krijgt de coach die zich inschrijft ook nog eens een korting van 5% op het te betalen lidmaatschapsbedrag.

Indien je in aanmerking wilt komen voor provisie, heb je een persoonlijke provisiecode nodig. Deze kun je aanvragen met behulp van onderstaand aanvraagformulier. Je vult het formulier in en zodra wij het formulier hebben ontvangen, sturen wij jou je persoonlijke provisiecode toe.

Deze code dien je door te geven aan de coach die zich – naar aanleiding van jouw aanbeveling – wil inschrijven bij CoachingMatch. De coach dient de code in te vullen in het ‘Cashback code’ veld op ons inschrijfformulier dat verschijnt na het afsluiten van het lidmaatschap. Wanneer het inschrijfformulier bij ons is binnen gekomen, keren wij de 10% provisie uit op jouw bankrekening en verrekenen wij de 5% cashback met de coach door middel van een terugstorting.

Wil je deelnemen aan deze win-win-win situatie en deze leuke provisie verdienen? Vul dan het aanvraagformulier voor jouw persoonlijke provisiecode hieronder in.

Aanvraagformulier provisiecode

 

Volg ons op:

Provisie verdienen linkedin logo

nl_NLNederlands
×