CoachingMatchKorsiaan van Leeuwen (Veenendaal)

Life coach in Veenendaal Korsiaan van Leeuwen

Life coach in Veenendaal

Korsiaan van Leeuwen is onze gekwalificeerde Life coach in Veenendaal, gevestigd op postcode 3902 JH. Naast de Life coaching is Korsiaan ook hoog gespecialiseerd in Mental coaching en Personal coaching. Zijn moedertaal is Nederlands en hij spreekt ook vloeiend Engels. Maak hieronder kennis met onze Life coach in Veenendaal, Korsiaan van Leeuwen en kijk wat hij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Ik ben Korsiaan van Leeuwen, geboren in 1976 en woonachting in Veenendaal.

Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin met respect en liefde voor iedereen. Zonder (voor)oordeel probeer ik liefdevol met mens en natuur om te gaan.

Naast reizen, klussen en (nieuwe) dingen ondernemen sport ik graag. Een diversiteit aan sporten hebben hierin een plek. Voor mij helpt sporten om mijn hoofd leeg te maken en dingen te verwerken.

Vanuit de passie om mensen verder te helpen en gedreven door de overtuiging dat we daarvoor elkaar nodig hebben, ben ik “Vanuit Balans Coaching” gestart.

Zoals (vrijwel) iedereen ben ik in mijn jeugd en als volwassene verschillende hobbels en obstakels tegengekomen. Vooral in mijn vroege jeugd (tot ca. 9 jaar) heb ik tegenslagen moeten overwinnen. Deze ervaringen hebben me gevormd tot wie ik nu ben en mede daardoor heb ik een groot empathisch vermogen, waardoor ik me goed kan inleven in situaties en personen.

Mijn professionele achtergrond is voornamelijk te vinden in de IT Branche. In de eerste jaren vooral in technisch inhoudelijke functies en de laatste jaren als business consultant en accountmanager.

Door mijn achtergrond ben ik in staat doelgericht en analytisch te zijn als dat nodig is. Gedurende mijn hele werkbare leven heb ik me bezig gehouden met het helpen van organisaties en individuen om te groeien naar wat ze zelf voor ogen hebben. Soms was dat in de rol van manager en soms in de rol van adviseur.

Wat kun je van mij verwachten

Mijn aanpak is praktisch en down-to-earth. Met praktische technieken en werkvormen ga ik samen met jou op zoek naar de juiste manier om jouw coachvraag te beantwoorden. Hierin ben ik een coach die zich als dat te pas komt kwetsbaar opstelt en naast jou staat.

Hierbij daag ik mezelf keer op keer uit om out of the box te denken en zo de meest passende methodes toe te passen. Ik vind het erg belangrijk dat jij centraal staat!

De maatschappij vraagt veel van ons en het lijkt soms alsof we allemaal supermensen moeten zijn of worden. Mijn overtuiging is dat het uiteindelijk toch het belangrijkste is dat je in balans bent met jezelf en tevreden kunt kijken naar wie je bent en wat je doet.

Contactformulier Korsiaan van Leeuwen

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons