CoachingMatchJoris van der Bijl (Hilversum)

Life coach in Hilversum, Joris van der Bijl

Life coach in Hilversum

Joris van der Bijl is onze gekwalificeerde Life coach in Hilversum, gevestigd op postcode 1214 LW. Naast de Life coaching is Joris ook hoog gespecialiseerd in Stress en Burn-out coaching, Mental coaching, Loopbaan coaching, Business coaching, evenals in Persoonlijke effectiviteit en communicatie. Hij is dus niet alleen werkzaam als Life coach in Hilversum maar hij is ook landelijk actief in het uitvoeren van zijn veelzijdige specialisaties. Naast Nederlands als moedertaal, spreekt hij ook vloeiend Engels en Duits. Maak hieronder kennis met Joris van der Bijl en kijk wat hij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Mensen mobiliseren, plannen maken en uitvoeren, doe ik al heel actief vanaf mijn middelbare school en tijdens mijn studie daarna. Tijdens mijn studie lag de nadruk op management & organisatie.

Mijn passie is om mensen te laten groeien en een positief resultaat te bereiken, individueel of met anderen. Door vragen te stellen die een ander niet stelt, helpen zaken helder te krijgen. Op een “bespreekbare, vriendelijke manier” bespreekbaar maken. Veilig en in een vertrouwde omgeving.

Ik heb een vriendelijke en zakelijke persoonlijkheid, heb humor, ik ben helder, kan goed luisteren, ik ben analytisch en scherp. Ik heb een coachend stijl van samenwerken, ben creatief, oplossingsgericht en nuchter. Mijn doel is jou te helpen.

Wat kun je van mij verwachten

Veel echte aandacht en dat ik je help met de èchte vraag die je hebt. Niet met een truc maar door samen te onderzoeken wie je echt bent en wat je echte behoeftes zijn. Wie ben je als autonoom persoon en hoe je, op je oude dag, tevreden wilt terugkijken op je leven.

Veel klanten geven terug dat mijn coaching ze meer heeft gebracht dan ze verwachtte. Wil je jouw potentieel ontdekken en je leven positief veranderen? Maak dan de sprong en neem contact met mij op om samen jouw doel(en) te bereiken.

Contactformulier Joris van der Bijl

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons