CoachingMatchJoy Fokkema (Torremolinos)

Online marketing coach in Torremolinos - Joy Fokkema - Masterclass -CoachingMatch

Online Marketing Coach in Torremolinos (Spanje)

Joy Fokkema is onze gekwalificeerde Online Marketing Coach in Torremolinos, Spanje en via online coaching werkt ze door heel Spanje, Nederland en VS. Naast haar online marketing coaching is Joy werkzaam als online course expert, social media advertising specialist, short-form video expert en podcast host.

Maak kennis met onze Online Marketing Coach in Torremolinos, Joy Fokkema en kijk wat zij persoonlijk voor jou kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Hallo daar, mooie zielen! Ik ben Joy, het hart en de geest achter Soul Guide Media. Oorspronkelijk afkomstig uit Nederland, volgde ik mijn hart naar Spanje vanwege de warmte en cultuur.

Met vier jaar als expert op het gebied van sociale media heb ik talloze individuen en bedrijven op digitaal gebied geholpen. Mijn missie? Om online marketing voor spirituele coaches en ondernemers te vereenvoudigen.

Geïnspireerd door diepe verbindingen in de spirituele gemeenschap via mijn podcast ‘Unapologeically Joy’, realiseerde ik me hun uitdagingen bij het opbouwen van hun online product- en marketingstrategie. De sterke stijging van het aantal verzoeken bevestigde de behoefte aan een platform op maat voor soulpreneurs.

Maak kennis met Soul Guide Media, een alles-in-één programma voor spirituele ondernemers. Ik ben hier om je te begeleiden op jouw digitale reis en je spirituele ondernemersdromen werkelijkheid te maken.

Wat kun je verwachten van mij

Worstel jij als coach met online marketing? Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee jij wordt geconfronteerd. Daarom bieden wij oplossingen op maat, speciaal ontworpen voor coaches. Onze bewezen online marketingstrategie kan jou helpen je doelgroep te bereiken, meer klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien.

Wilt u meer weten? Stuur ons vandaag nog een bericht. Laten we samenwerken om jouw doelen te bereiken.

Meer over Joy Fokkema

Contactformulier Joy Fokkema

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons