CoachingMatchPiet Mathot (Enkhuizen)

Life coach in Enkhuizen, Piet Mathot

Life Coach in Enkhuizen

Piet Mathot is onze gekwalificeerde Life Coach in Enkhuizen. Naast de Life coaching is Piet hoog gespecialiseerd in veel meer coachingsgebieden. Al 25 jaar lang heeft hij meer dan 3000 bedrijven en particulieren succesvol geholpen als Assertiviteitscoach, Business coach, Loopbaancoach, Mental coach, Stress en burn-out coach en Teamcoach. Hij is daarnaast niet alleen werkzaam als Life Coach in Enkhuizen, maar hij voert zijn veelzijdige specialisaties ook in de provincies Noord Holland, Utrecht, Flevoland, Overijssel en Friesland uit. Aan de rest van het land biedt hij zijn coaching diensten online aan. Maak hieronder kennis met onze Life Coach Piet Mathot en kijk wat hij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Particulieren, maar ook managers van bedrijven vragen mij regelmatig of ik ze wil coachen. Als ik ze dan vraag waarom ze voor mij kiezen, krijg ik vaak de volgende antwoorden:

Je straalt rust en vertrouwen uit, je durft kritische vragen te stellen en daarmee anderen een spiegel voor te houden. Je bent duidelijk, doelgericht en zeker niet soft of zweverig. Hands on, confronterend, dat is wat we willen.

Zelf krijg ik veel voldoening om te coachen, anderen te helpen met persoonlijke vraagstukken, daarmee sta ik in mijn kracht en krijg ik energie.

Wat kun je van mij verwachten

Ik bied mijn coaching diensten aan particulieren, medewerkers, managers, directie en ondernemers aan. Ik houd mensen de spiegel voor en ik kan ze liefdevol confronteren. Niet zweverig maar doelgericht.

Clienten mogen verwachten dat ik ze help met hun vraagstuk, soms zacht en soms duidelijk als dit nodig is. Het is voor mij belangrijk dat mijn clienten tevreden de deur uit gaan.

Ben je klaar voor een transformatie in jouw (bedrijfs)leven? Als particulier en/of bedrijf stel ik jou in staat om jouw volledige potentieel te ontdekken en je doelen sneller dan ooit te behalen. Neem nu contact op met mij en laten we samen een mooie verandering in jouw (bedrijfs)leven brengen.

Meer over Piet Mathot

Contactformulier Piet Mathot

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons