CoachingMatchJunior Bootcamp

Junior Bootcamp naschoolse activiteit - CoachingMatch

CoachingMatch biedt een unieke naschoolse activiteit aan: de Junior Bootcamp. Het is een ervaring waarbij leerlingen hun grenzen verleggen, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en plezier hebben. De focus ligt niet alleen op fysieke sport, maar ook op persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, teamwerkvaardigheden en doorzettingsvermogen. Het kan een waardevolle toevoeging zijn aan naschoolse activiteiten, omdat het de sportiviteit, gezonde levensstijlen, mentale groei en sociale vaardigheden van leerlingen bevordert. Het doel is om bij de kinderen een mindset te creëren die sterker, slimmer en socialer is.

Naschoolse activiteit aanvragen

Wat maakt Junior Bootcamp zo Speciaal?

Het staat voor meer dan alleen sport.

  • Het is een allesomvattende ervaring waarbij leerlingen hun grenzen leren verleggen, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en bovenal, plezier hebben.
  • In een tijd waarin schermtijd vaak overheerst, biedt dit programma een welkome afwisseling en een kans om actief bezig te zijn in de frisse buitenlucht of in de gymzaal.

Laat jouw leerlingen de wereld van sportiviteit, vaardighedenontwikkeling, plezier en groei na schooltijd instappen met onze Junior Bootcamp!

Aanvraagformulier (na)schoolse activiteiten
Chat met ons