CoachingMatchHSP/HB coaching

Kinderen zitten in de klas tijdens een HSP/HB coaching sessie

Wist je dat maar liefst 1 op de 5 kinderen hoogsensitief (HSP) is en 2 tot 3% hoogbegaafd (HB)? Deze leerlingen hebben specifieke behoeften en uitdagingen waar niet altijd voldoende aandacht voor is in het reguliere onderwijs. Maar jij kunt daar verandering in brengen!

Bied je leerlingen (na)schoolse coaching sessies aan, speciaal gericht op hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Hiermee geef je deze kinderen de extra ondersteuning die ze nodig hebben om tot bloei te komen en met hun hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid om te leren gaan. Onze ervaren coaches helpen hen om hun unieke kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

(Na)schoolse coaching aanvragen

Door deze waardevolle investering in je leerlingen, zorg je ervoor dat zij zich beter begrepen en gesteund voelen. Ze leren omgaan met overprikkeling, perfectionisme en faalangst. En ze ontdekken hoe ze hun gevoeligheid, creativiteit en analytisch denkvermogen optimaal kunnen benutten. Gun jouw hoogsensitieve en hoogbegaafde leerlingen deze kans en meld je school via het onderstaande formulier aan voor de coaching sessies van CoachingMatch!

Aanvraagformulier (na)schoolse activiteiten
Chat met ons