CoachingMatchOntek jouw Balans en Harmonie in jouw leven met Ikigai Coaching – Bart Messing

Ikigai Coaching - CoachingMatch

Welkom bij Find Forward Flow! Ben je op zoek naar meer balans en harmonie in je leven? Voel je je vaak gestrest en overweldigd door de dagelijkse sleur? Of merk je dat je op de automatische piloot leeft, zonder echt te weten wat je passie is of wat je werkelijk drijft? Dan is het tijd om een stap te zetten richting een leven dat meer vervulling en zingeving biedt. En dat is precies waar Ikigai coaching om de hoek komt kijken.

Wat is Ikigai?

Ikigai is een Japans concept dat staat voor het vinden van je ‘reden van bestaan’ of ‘levensdoel’. Het draait om het ontdekken van de perfecte balans tussen wat je graag doet, waar je goed in bent, wat de wereld nodig heeft en waar je voor beloond (betaald) kunt worden. Zie het als een recept voor een lang, gelukkig, gezond en harmonieus leven.

Vind je innerlijke kompas

Bij Ikigai coaching beginnen we met het verkennen van je innerlijke wereld. We nodigen je uit om diep in jezelf te kijken en je kwaliteiten, kernwaarden en passies te ontdekken en te omarmen. Dit vormt de basis voor het creëren van een heldere visie voor een gebalanceerd en harmonieus leven, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Een geïntegreerde aanpak

Ikigai coaching omvat een geïntegreerde aanpak van life coaching, loopbaancoaching en stress- en burnoutbegeleiding. We begeleiden je niet alleen bij het vinden van je Ikigai, maar helpen ook om belemmerende overtuigingen aan te pakken die je groei en geluk in de weg staan. Samen doorbreken we de belemmerende patronen van “ik moet…”, “ik kan niet…” of “bij mij mislukt dat toch…”.

Neem de eerste stap naar je Ikigai

Het is normaal om het spannend te vinden om de eerste stap te zetten op weg naar verandering. Maar onthoud: een kleine eerste stap kan een enorme kettingreactie teweegbrengen. Alleen moet je die eerste stap wel nemen. Dus waar wacht je nog op? Wil je meer inspiratie over hoe een kleine eerste stap je leven kan veranderen? Bekijk dan deze inspirerende video:

YouTube video afbeelding - CoachingMatch

 

Neem vrijblijvend contact op

Ben je klaar om de reis naar je eigen Ikigai te beginnen? Neem dan vandaag nog contact op met Find Forward Flow. Samen zetten we de eerste stap richting een leven dat in lijn is met jouw passies, waarden en doelen.

Durf te dromen, durf te leven. We kijken ernaar uit om je te begeleiden op je reis naar een leven vol balans en harmonie. Tot snel!

Bart Messing

Ikigai coach in Utrecht - Contact gegevens - Contactformulier - Bart Messing

CONTACT

Volg Bart Messing op:

Ikigai coach Bart Messing - logo - CoachingMatch

Linkedin logo

YouTube logo - CoachingMatch

© 2024 Bart Messing – Alle rechten voorbehouden

  • Tomasz Michalowski

    Liebe Grüße! Ich muss sagen, dass dein Blog eine wahre Fundgrube für erstaunliche und gut recherchierte Informationen ist. Es beeindruckt mich, wie du es schaffst, tief in die Materie einzutauchen und gleichzeitig eine klare und verständliche Darstellung für deine Leser zu bewahren.

    https://xmc.pl

  • Bart Messing

    Vielen Dank für dein positives Feedback! Es freut mich sehr, dass dir mein Blog gefällt und du die Informationen hilfreich findest. Dein Lob motiviert mich, weiterhin mein Bestes zu geben.

    Herzliche Grüße, Bart Messing

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons