CoachingMatchFred Willemsen-Guldemeester (Leiden)

NLP Coach in Leiden - Fred Willemsen-Guldemeester

NLP Coach in Leiden

Fred Willemsen-Guldemeester is onze gekwalificeerde NLP Coach in Leiden. Naast de NLP coaching is Fred gespecialiseerd in Communicatiestijlen, DISC, Systemisch werken, Transactionele Analyse en Oplossingsgericht werken. Hij is daarnaast niet alleen werkzaam als NLP Coach in Leiden, maar hij voert zijn veelzijdige specialisaties ook landelijk uit, door middel van online coaching.

Maak hieronder kennis met onze NLP Coach in Leiden, Fred Willemsen-Guldemeester en kijk wat hij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Sinds 1981 bewandel ik de aarde als Fred. Mijn nieuwsgierigheid zat er al vroeg in. Zo ook de ervaringen met mijn omgeving die er soms anders tegenaan keek. Zo leerde ik al jong om “eerst na te denken voor ik deed”, te streven naar perfectie, afgaan op de aanwijzingen van anderen terwijl ik toch voelde dat een andere richting beter bij me paste.

Mijn ervaringen en keuzes zorgden naast frustratie natuurlijk ook voor een hoop goeds. Het bracht mij tot het zeer succesvol behalen van mijn diploma voor de HAVO, afronden van de opleiding grafisch vormgeven & opleidingskunde, een hobby als (ik mag wel zeggen) goede amateurtoneelspeler, een prima betaalde baan als senior-medewerker op de klantenservice van een grote verzekeraar, een huwelijk en een koophuis.

En…ik ben meer dan alleen Fred, de (met Sander) getrouwde man. Door mijn nieuwsgierigheid heb ik veel ontdekt en geleerd. De 18 jaar die ik werkte bij de Klantenservice, gaf mij veel inzichten over (non)verbale communicatie. Wetend dat er nog meer te ont-dekken is.

In 1 van de fases van mijn ontdekkingstocht in dit leven, kwam ik in aanraking met NLP. Dit zorgde ervoor dat ik nog meer vanuit mijn eigen Talent en in vrijheid mijn visie en missie wilde gaan uitdragen. En zie daar: het ontstaan van Welkompassie! Omdat anderen het ook verdienen om niet alleen op zoek te gaan.

Als compassie-coach sta ik je bij om de delen in jou te verbinden. Compassie (hart) als sleutel om ruimte te creëren voor moed (onderbuik) waardoor creativiteit (hoofd) gaat stromen.

Wat kun je van mij verwachten

Als gids maak ik zichtbaar wat er is waardoor compassie en verbinding groeien. Met jezelf en alles om je heen. Ik help voornamelijk de “onzichtbare” medewerker, coach en therapeut. De creatieve denker tussen de 30 en 55 jaar die vastloopt in zijn of haar (werk)leven. In je zoektocht geef ik originele en praktische handvatten. Daarmee vind je meer zelfkennis en zin(geving) in het leven.

Ik breng duidelijkheid en verbinding. Ik heb snel een totaalbeeld en door mijn gevoeligheid kom ik tot de kern. Hierbij reflecteer ik en stel vragen om je uit te dagen tot de essentie te komen.
Ik denk creatief. Is het passend? Dan geef ik daar tastbaar en creatief vorm aan. Bijvoorbeeld door een werkvorm te gebruiken of
ik maak een tekening. Je aanwezige talenten en uitdagingen worden dan zichtbaar. Deze verdieping helpt om een stap te maken naar je ontwikkeldoel.

Wees welkom om te groeien door je te verwonderen!

Meer over Fred Willemsen-Guldemeester

Contactformulier Fred Willemsen-Guldemeester

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons