CoachingMatchLiselotte Vrielink (Online Date- en Relatiecoach)

Date- en Relatiecoach voor single vrouwen - Liselotte Vrielink

Date- en Relatiecoach voor single vrouwen

Liselotte Vrielink is onze gekwalificeerde Online Date- en Relatiecoach voor single vrouwen. Zij is gevestigd in Tenerife (Spanje). Via online coaching ondersteunt zij single vrouwen die date/relatie struggles willen doorbreken om grote stappen te maken richting de relatie die ze juist wel willen.

Naast haar Date- en Relatiecoaching is Liselotte gespecialiseerd in:

  • Systemisch werk, zoals familie opstellingen.
  • Donorsupport: coaching voor donorkinderen en ouders van een kind dat verwekt is door een donor.
  • Meer zelfvertrouwen en assertiviteit.

Maak kennis met onze Date- en Relatiecoach voor single vrouwen, Liselotte Vrielink en kijk wat zij persoonlijk voor jou kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Mijn naam is Liselotte. Ik geef online coaching vanuit Tenerife. Daar ben ik naar toe verhuisd om mijn dromen en doelen waar te maken. Vroeger had ik niet gedacht dat ik dit zou durven. Dat stille, verlegen, onzekere meisje van vroeger dat ik was, is nu een krachtige, warme, empathische vrouw, die gaat voor haar dromen en doelen. Zelf investeer ik graag in persoonlijke ontwikkeling. Waardevolle tools deel ik ook weer graag met anderen.

Wat kun je verwachten van mij

Ben jij een single vrouw en verlang jij naar een diepgaande relatie?! Maar… tot nu toe blijf je steeds vastlopen in dezelfde date/relatie patronen? Je wilt deze doorbreken, je weet alleen nog niet hoe. Lees hieronder verder voor goed nieuws :)

Ben je gemotiveerd om jouw patronen te doorbreken en grote stappen te maken naar de relatie waar je echt naar verlangt?! Ik ondersteun je graag.

Wellicht heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je maar niet om je struggles te doorbreken? Frustrerend is dat toch?! Ik had dat ook.. Ik investeerde zoveel in persoonlijke ontwikkeling en toch bleef ik in dezelfde patronen vastlopen.. TOTDAT ik eindelijk manieren vond om deze struggles te doorbreken en grote stappen te maken naar wat ik wel wil.

Mijn visie

Het hoeft niet jaren te duren voordat je eindelijk jouw patronen kan doorbreken. Andere gemotiveerde vrouwen maakten grote stappen in enkele gesprekken met mij. Dat gun ik jou ook!

Met veel plezier ondersteun ik al vele jaren anderen. Mijn achtergrond is o.a. psycholoog, systemisch werk coach (zoals familie opstellingen), NLP coach. Maar wat ik zelf eigenlijk naast diploma’s veel belangrijker vind: verbinding maken met degene voor me en een persoonlijke aanpak.

Ook al strugglen veel vrouwen met vergelijkbare dingen in daten en relaties, toch is iedereen anders. Daarom maak ik graag een Persoonlijke Aanpak voor jou; ik zet graag tools in die aansluiten bij JOUW struggle en doel. Mijn kracht is o.a. dat ik intuïtief sterk ben en goed kan aanvoelen wat past bij degene vóór me.

Enkele voorbeelden

Enkele voorbeelden van wat ik zelf heb geswitcht in relaties (+ ook vele anderen die ik ondersteund heb):

  • Doorbreken van verlatingsangst.
  • Van vele onzekerheden in daten/relaties > naar flinke groei in zelfvertrouwen op een dieper level.
  • Van pleasen en slecht grenzen aangeven > naar weten wat ik kan zeggen en doen om grenzen op een duidelijke, respectvolle manier aan te geven.
  • Van veel geven en slecht zijn in ontvangen > naar een balans in geven-ontvangen.
  • Van niet weten wat ik echt belangrijk vind > naar heel helder weten wat ik echt wil in een relatie.
  • Van veel overanalyseren in daten/relaties, naar veel rustiger hierin voelen.

Ben jij gemotiveerd om jouw date/relatie struggles te doorbreken? Om grote stappen te zetten richting de relatie waar je zo naar verlangt? Ik ondersteun je graag.

Boek vandaag nog jouw gratis orientatiegesprek om met elkaar kennis te maken.

Meer over Liselotte Vrielink

Volg mij op:

Instagram logo

Contactformulier Liselotte Vrielink

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons