CoachingMatchNatasja van Loenen (Eemnes)

Assertiviteitscoach in Eemnes. Natasja van Loenen

Assertiviteitscoach in Eemnes

Natasja van Loenen is onze gekwalificeerde Assertiviteitscoach in Eemnes. Naast de Assertiviteitscoaching is Natasja gespecialiseerd in veel meer coachingsgebieden, zoals Loopbaancoaching, Stress en burn-out coaching, Leiderschap, Persoonlijke effectiviteit en Talentontwikkeling.

Zij is daarnaast niet alleen werkzaam als Assertiviteitscoach in Eemnes, maar zij voert haar veelzijdige specialisaties ook in de provincies Noord Holland en Utrecht uit. Aan de rest van het land biedt zij haar coaching diensten online aan.

Maak hieronder kennis met onze Assertiviteitscoach Natasja van Loenen en kijk wat zij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Ik ben Natasja van Loenen. Al van kinds af aan wordt ik gefascineerd en geïnspireerd door menselijk gedrag en verbinding. Mensen zijn dan ook een rode draad in mijn loopbaan.

Als 16-jarig meisje begon ik mijn opleiding tot verzorgende in een verpleeghuis voor mensen met dementie. Hier ontdekte ik dat zelfs het soms moeilijk te begrijpen gedrag van deze doelgroep, oorzaken en triggers had. Gelukkig was het ook te beïnvloeden; het gedrag was er niet altijd.

Deze fascinatie heeft ervoor gezorgd dat ik mij verder ben gaan ontwikkelen in het begeleiden van gedragsveranderingen. Eerst als leidinggevende, later als docent en coach. Ondertussen werk ik al ruim 10 jaar als zelfstandig coach en trainer.

Wat kun je van mij verwachten

Ik werk met professionals die zoeken naar hun plek binnen of buiten de organisatie. Mensen die tegen muren oplopen of voelen dat er meer in zit. Ik help je in de ontwikkeling naar een assertievere grondhouding, waaruit je steviger staat en bewustere keuzes maakt. Ik help je door helderheid in je hoofd te krijgen, maar ook door praktische handvatten die bestendige verandering mogelijk maakt.

Hiervoor zet ik een breed scala aan instrumenten in, veel vanuit de krachtgerichte visie. Dat wil zeggen dat het gericht is op de toekomst en praktisch uitvoerbaar moet zijn. Deze ondersteun ik graag met elementen uit de ACT (acceptance and commitment therapy), waardoor je je psychologische flexibiliteit blijvend vergroot en ook met toekomstige uitdagingen makkelijker om kan gaan.

Ben je klaar voor een transformatie in jouw leven? Samen gaan we jouw volledige potentieel ontdekken en je doelen sneller dan ooit behalen. Neem nu contact op met mij en laten we samen een mooie verandering op jouw levenspad brengen.

Meer over Natasja van Loenen

Contactformulier Natasja van Loenen

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons