CoachingMatchCoaches in Den Haag

Ben je op zoek naar professionele en ervaren coaches in Den Haag? Bij CoachingMatch vind je een netwerk van gekwalificeerde coaches die klaar staan om jou te begeleiden op verschillende gebieden. Maak hieronder kennis met onze coaches in Den Haag en kijk wat ze persoonlijk voor jou kunnen betekenen.

Dimitar Shivachev (Relatiecoach)

Relatiecoach in Loosduinen - Den Haag - Dimitar ShivachevDimitar Shivachev is onze gekwalificeerde Relatiecoach in Loosduinen, Den Haag. Hij is niet alleen als Relatiecoach in Loosduinen werkzaam, maar ook in heel Den Haag en omgeving, evenals landelijk. Naast Macedonisch als moedertaal, spreekt hij ook vloeiend Nederlands, Engels, Duits, Servo-Kroatisch en Bulgaars. Maak hieronder kennis met Dimitar en kijk wat hij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Meer over Dimitar   CONTACT

Esther de Jong (Seniorencoach)

Seniorencoach in Ermelo - Esther de JongEsther de Jong is onze gekwalificeerde Seniorencoach in Den Haag en Ermelo. Naast haar werkzaamheden als Seniorencoach is Esther ook actief bezig met het afronden van haar studie voor Rouwcoach. Naast Nederlands als moedertaal, spreekt zij vloeiend Engels. Maak hieronder kennis met onze seniorencoach Esther de Jong en kijk wat zij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Meer over Esther   CONTACT

Hoe onze coaches in Den Haag jou kunnen helpen

Onze coaches in Den Haag bieden hun breed scala aan diensten aan, middels individuele coaching, teamcoaching en/of workshops. Ze zijn toegewijd om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen en het overwinnen van obstakels. Ze bieden niet alleen praktische begeleiding, maar ook de nodige inspiratie en motivatie om het beste uit jezelf te halen.

Neem vandaag nog contact op met één van onze coaches in Den Haag en maak een mooie levenstransformatie. Weet je niet welke coach bij jou past? Neem dan contact met ons op en wij gaan het samen met jou ontdekken.

Neem contact met ons op

 

Chat met ons