CoachingMatchSeniorencoach in Loosduinen (Den Haag)

Seniorencoach in Loosduinen (Den Haag) - Esther de Jong

Esther de Jong – Seniorencoach in Loosduinen (Den Haag)

Esther de Jong is onze gediplomeerde Seniorencoach in Loosduinen, Den Haag. Naast haar werkzaamheden als Seniorencoach in Loosduinen en Den Haag, is Esther ook actief bezig met het afronden van haar studie voor Rouwcoach. Naast Nederlands als moedertaal, spreekt zij ook vloeiend Engels. Maak hieronder kennis met haar en kijk wat zij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Mijn naam is Esther de Jong. Ik ben geboren op 6 december 1978 en ik ben een trotse moeder van twee geweldige meiden. Ik kom oorspronkelijk uit Hilversum, waar ik opgroeide in een groot gezin van zes kinderen. In 2002 besloot ik naar Harderwijk te verhuizen en sinds 2020 woon ik in het pittoreske Ermelo, vlakbij de prachtige natuur. Maar eigenlijk breng ik ook veel tijd door in Den Haag, waar mijn levenspartner Dimitar woont. We zijn erg gelukkig samen en genieten met onze kinderen volop van het leven.

Toen ik nog maar een meisje van 17 was, werkte ik als huishoudelijke hulp bij een oud echtpaar. Naast het verzorgen van het huishouden maakte ik regelmatig leuke uitstapjes met mevrouw, die in een rolstoel zat. Op jonge leeftijd werd ik dus al geconfronteerd met de uitdagingen die ouder worden met zich mee kan brengen en hoe belangrijk het is om nieuwe dingen te blijven doen om het leven kleur te geven.

Een paar jaar later ging ik aan de slag als huishoudelijke hulp bij een thuiszorgorganisatie. Daar kwam ik erachter dat er vaak weinig tijd beschikbaar is voor onze ouderen en dat er achter gesloten deuren problemen spelen waar niemand vanaf weet. Door waardevolle gesprekken met de ouderen waarmee ik werkte, kwam ik erachter dat eenzaamheid, fysieke en mentale achteruitgang, omgaan met verlies en moeilijke relaties met kinderen veel voorkomende uitdagingen zijn.

Deze ervaring heeft mijn passie aangewakkerd. Ik besefte dat het anders moet en kan! Waarom zouden senioren hun herfst- en winterjaren in eenzaamheid of beperking moeten doorbrengen? Het is naar mijn mening een basisrecht om gelukkig en vitaal oud te kunnen worden. Toen ik twintig jaar later de kans kreeg om een opleiding tot seniorencoach te volgen, greep ik die kans met beide handen aan. Als seniorencoach wil ik mijn empathie, kennis en ervaring gebruiken om u te ondersteunen in deze fase van uw leven. Een fase waarin nog zoveel mogelijk is en waarin u moet kunnen genieten!

De Bijbel als leidraad

Bij mijn coaching gebruik ik voor mijzelf de Bijbel als leidraad. Ik geloof dat God ons geluk voor ogen heeft en dat we in de Bijbel kunnen vinden hoe we tot een gelukkig en zinvol leven kunnen komen. Ik heb daarnaast uiteraard respect voor andere meningen en opvattingen.

Wat kun je van mij verwachten

Seniorencoach Esther de JongIk help u(55+) graag wanneer u het gevoel van geluk kwijt bent in het leven, geplaagd wordt door fysieke of mentale beperkingen, verlies hebt geleden, eenzaam bent of op zoek bent naar een nieuwe invulling in het leven. We gaan samen onderzoeken naar wat voor u het leven kleur geeft, welke nieuwe doelen u wilt stellen en wat voor u de beste manieren zijn om die doelen te behalen. Voor iedereen is het weggelegd om vitaal en gelukkig oud te worden! Met mijn ervaringen, luisterend oor en empathische en eerlijke benadering ga ik samen met u op zoek naar een zinvolle en gezellige invulling van uw tijd, proberen we obstakels te overwinnen en nieuwe contacten te leggen of oude contacten te herstellen…het wordt een mooie reis naar een gelukkiger toekomst.

Daarnaast bied ik mijn diensten aan als aanvullend mantelzorger. Hierbij ontlast ik ook de mantelzorgers die vaak op hun tenen moeten lopen om de zorg te kunnen verlenen, naast hun eigen drukke leven. Met mijn flexibele insteek sta ik klaar voor u in de vorm van praktische hulp op veel verschillende gebieden. Huishoudelijke klusjes, samen koken of op stap gaan, het internet ontdekken, samen naar de dokter…alles is bespreekbaar. Ik kijk graag met u naar uw hulpvraag en op welke wijze ik u kan ondersteunen.

Ik sta klaar om u te ondersteunen en samen een zinvolle invulling te geven aan uw leven. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Contactformulier Esther de Jong

Volg mij op:

Linkedin logo

Chat met ons