CoachingMatchJudo

Twee kinderen doen judo met elkaar

Wil je jouw leerlingen de kans geven om na schooltijd op een leuke en uitdagende manier actief te zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor je! CoachingMatch biedt nu judo lessen aan als naschoolse activiteit.

Naschoolse activiteit aanvragen

Judo is niet alleen een fantastische sport om fit te blijven, maar het leert kinderen ook belangrijke vaardigheden zoals discipline, respect en zelfvertrouwen. Onze ervaren en gediplomeerde judocoaches staan klaar om jouw leerlingen de fijne kneepjes van de sport bij te brengen in een veilige en stimulerende omgeving.

Door judolessen als naschoolse activiteit aan te bieden, geef je jouw leerlingen de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bovendien is het een geweldige manier om nieuwe vriendschappen te sluiten en samen plezier te maken.

Vul het onderstaande formulier in of neem vandaag nog contact op met ons om jouw school aan te melden voor deze gave (na)schoolse activiteit. Laten we samen werken aan de ontwikkeling van sterke, zelfverzekerde en gelukkige kinderen!

Aanvraagformulier (na)schoolse activiteiten
Chat met ons