CoachingMatchJessica Groot (Hilversum)

Stress en Burnout Coach in Hilversum - Jessica Groot

Stress en Burnout Coach in Hilversum

Jessica Groot is onze gekwalificeerde Stress en Burnout Coach in Hilversum. Naast de Stress en Burnout coaching is Jessica hoog gespecialiseerd in Verzuimcoaching en Vitaliteitscoaching. Zij is daarnaast niet alleen werkzaam als Stress en Burnout Coach in Hilversum, maar zij voert haar veelzijdige specialisaties in Amersfoort en Utrecht. Door middel van online coaching is Jessica ook landelijk beschikbaar.

Maak hieronder kennis met onze Stress en Burnout Coach in Hilversum, Jessica Groot en kijk wat zij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk en tarieven CONTACT

Wie ben ik

Ik ben Jessica Groot, Jouw Strategisch Coach! Ik vertel je meer over het ontstaan van JSC Coaching. JSC Coaching is ontstaan met de passie dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om zijn of haar gedachtes, problemen, ontwikkelingsvragen moet kunnen uit spreken en hiermee aan de slag gaan. Je persoonlijke ontwikkeling zorgt voor meer rust en ruimte in je hoofd en je leert jezelf beter kennen. Dit zorgt ervoor dat je je focus kan richten op de zaken die er voor jou toe doen.

Of dit nu gaat om een ontwikkelvraag, stress gerelateerde klachten of je wil meer weten over vitaal werken. Dit is allemaal bespreekbaar. Tijdens de sessies vind ik het belangrijk om een vertrouwde omgeving te borgen. Jij moet je op je gemak voelen. Samen maken we een doelgericht plan om jouw vraag of probleem om te zetten in een ontwikkelingsplan. Je krijgt inzicht in datgene wat jou bezig houdt en hoe je hier mee om kan gaan. Jouw ontwikkeling staat altijd voorop!

Wat kun je van mij verwachten

Tijdens de coachsessie vind ik het belangrijk dat je jezelf echt gaat helpen. Dit bereiken we door gesprekken en oefeningen. De oefeningen geven je meer (in)zicht waar je tegen aanloopt en wat jouw belemmert. Daarnaast maken we samen je overtuigingen inzichtelijk en gaan we kijken welke hulpbronnen je al bezit en en kan inzetten. Aan het einde van het coachtraject heb je voor jezelf een actieplan waar je mee aan de slag gaat.

Je kan voor één sessie gaan, waarin we je hulpvraag ontleden. Maar je kan ook voor een coachtraject gaan. Tijdens het coachtraject gaan we dieper op je hulpvraag in en kunnen we ook een actieplan maken.

Daarnaast kan dit ook ingezet worden bij (dreigend) verzuim. Dit vooral bij medewerkers die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen met stress gerelateerde klachten. De werkgever heeft hier veel baat bij waardoor deze ook vaak de trajecten wilt betalen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en of ik de juiste coach ben voor jou? Neem contact op en maak een afspraak voor een GRATIS kennismaking!

Meer over Jessica Groot

Contactformulier Jessica Groot

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands
×