CoachingMatchBart Messing (Utrecht)

Stress- en -Burn-out coach in Utrecht - Bart Messing

Stress- en Burn-out Coach in Utrecht

Bart Messing is onze gekwalificeerde Stress en Burn-out Coach in Utrecht. Naast de Stress en Burn-out coaching is Bart hoog gespecialiseerd in Life coaching, Loopbaancoaching, Ikigai coaching en doorbreken van belemmerende overtuigingen. Hij voert zijn veelzijdige specialisaties in de hele provincie Utrecht uit en door middel van online coaching is hij ook landelijk beschikbaar.

Maak hieronder kennis met onze Stress- en Burn-out Coach in Utrecht, Bart Messing en kijk wat hij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk en tarieven CONTACT

Wie ben ik

Mijn naam is Bart. Mijn beste vrienden noemen me Bub. Ik houd van sporten, mensen helpen en om tijd door te brengen met familie en vrienden. Mijn vrienden en familie typeren mij als: loyaal, integer, positief ingesteld, betrokken en geduldig. Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in hetzelfde vakgebied: Treasury (geldbeheer). Waarvan het grootste deel in een corporate omgeving. Het leven op “auto-pilot”, maar toch gecombineerd met een enorme hoeveelheid stress stond me op een gegeven moment zo veel tegen, dat ik het roer heb omgegooid.

Voor mensen die de “zinloosheid” van hun baan (al dan niet in een kantoor omgeving ,of vanuit huis) herkennen: neem een kijkje op mijn site en kijk of je je herkent en het gevoel hebt dat bij jou het roer ook om moet.

Wat kun je van mij verwachten

In mijn aanpak staan altijd de volgende punten centraal:

  • Ieder is uniek en gelijkwaardig.
  • Wederzijds respect, zonder oordelen.
  • We werken als team naar hetzelfde doel.
  • Op een eerlijke, integere en veilige wijze.
  • Haalbare stappen en doelen formuleren, gedreven vanuit de klant.
  • De klant accepteert eigen verantwoordelijkheid in het proces.

Ben je klaar voor een transformatie in jouw leven? Samen gaan we jouw volledige potentieel ontdekken en je doelen sneller dan ooit behalen. Neem nu contact op met mij en laten we samen een mooie verandering op jouw levenspad brengen.

Meer over Bart Messing

Contactformulier Bart Messing

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons