CoachingMatchLouke Spigt (Amsterdam)

Rouwcoach in Amsterdam - Louke Spigt - CoachingMatch

Mentalcoach in Amsterdam

Louke Spigt is onze gekwalificeerde Mentalcoach in Amsterdam. Naast mentalcoaching is zij bezig met rouwcoaching, evenals systemisch, autobiografisch en creatief werken. Louke is niet alleen Mentalcoach, maar ze is ook privé-stadsgids, kunstenaar en crea-docent op scholen en bibliotheken. Naast Nederlands als moedertaal, spreekt ze vloeiend Engels.

Maak hieronder kennis met onze Mentalcoach in Amsterdam, Louke Spigt en kijk wat ze voor jou kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Opgevoed door twee therapeuten is therapie mij letterlijk met de paplepel in gegeven. Jaren ervaring met coachen en counselen en nu toch ook wel de papieren erbij gehaald. Ik ben zo iemand waar mensen heel graag meteen alles aan willen vertellen, ook in de tram of op een feestje. Maar neem ook die kans om uit te leggen dat de sleutel bij jezelf ligt en nergens anders.

Ik ben niet alleen coach, maar ook prive-stadsgids, kunstenaar en crea-docent op scholen en bibliotheken. Ik haal uit al die bezigheden heel veel voldoening en merk enorme voordelen van al deze ervaringen bij het coachen. Hieronder kun je de reportage bekijken die over mij is gemaakt op AT5-TV.

TV-reportage over mentalcoach Louke Spigt

Wandelend praat je makkelijk en knutselend ook, dus ik coach vaak in de buitenlucht of met stiften en papier. Maar de woorden van mijn favoriete therapeut zijn zeker even belangrijk: alleen met mij afspreken als het niet goed met je gaat, als je blij bent moet je gewoon genieten.

Wat kun je verwachten van mij

Als je net buiten de norm valt of als je vastloopt in je verdriet. Of gewoon even jezelf uit de knoop wilt halen ben ik er voor je. Mijn kijk op zaken kan jou waarschijnlijk net even die oplossing bieden waardoor je het ineens weer ziet. Ik heb een luchtige, creatieve onalledaagse manier van communiceren en werk ook graag met kleur.

Ik ben geduldig en wil het liefst alleen afspreken als je ook echt klem zit. Dan kunnen we een wandeling inplannen of telefoneren. Zit je met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik sta je graag te woord.

Meer over Louke Spigt

Contactformulier Louke Spigt

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons