CoachingMatchFreek Donders (Montpellier)

Business coach in Montpellier, Freek Donders

Business Coach in Montpellier, Frankrijk

Freek Donders is onze gekwalificeerde Business Coach in Montpellier, Frankrijk! Naast zijn Business-coaching voor Ondernemers, Starters en Loopbaanoriëntatie, is Freek hoog gespecialiseerd zowel in Business Development, door middel van coaching, advies en training als in Verandermanagement, op het gebied van initiatie en begeleiding.

Waar ondernemers een probleem zien, ziet Freek een uitdaging. Hij doet niets liever dan jou uit je ondernemingsproblemen te helpen en jou als een (startende) ondernemer op de goede banen te begeleiden.

Hij is niet alleen werkzaam als Business Coach in Montpellier en heel Frankrijk, maar hij biedt online zijn helpende hand ook aan Nederlandse ondernemers aan. Naast Nederlands als moedertaal, spreekt Freek vloeiend Frans en Engels.

Maak hieronder kennis met onze Business Coach Freek Donders en kijk wat hij voor jou persoonlijk kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Mijn motto is: ‘resultaat, betekenis, genieten’. Daarom ook: ‘waar geen wil is, ben ik weg’.

Tientallen jaren werken met mensen vanuit management- en directieposities en ook met klanten hebben mij gevormd in coachend leidinggeven en consultative selling. Literatuur en interesse hebben mij verder geïnspireerd en geprofessionaliseerd.
Het begint met een Coaching vraag die we samen met de klant vaststellen. Ik luister graag, vat samen en vraag door.

Wat kun je van mij verwachten

Een Intake gesprek is altijd gratis. Eerst helder maken wat je wilt, wat je doel is en wat je vervolgens van mij verwacht. Jouw persoonlijke inspiratie staat hierbij altijd voorop. Daarna gaan we pas aan de slag.

Ik stel vragen en vraag door op je antwoorden. Wij gaan in gesprek. Dat geeft richting en kan ook confronterend zijn, maar wel prettig. Zo maken we wederzijds helder wat jou beweegt, waar je echt blij van wordt.

Die ‘inventarisatie’ vormt de gezamenlijke basis voor verdere ideeën, wensen, plannen, adviezen en tips.

Neem contact met mij op en laten we samen van jouw ondernemende carrière een succesverhaal maken!

Meer over Freek Donders

Contactformulier Freek Donders

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met ons