CoachingMatch

Diana Simu (Timisoara)

Mental coach in Romania, Diana Simu

Mental Coach in Timisoara (Roemenië)

Diana Simu is onze Mental Coach in Timisoara, Roemenië en via online coaching werkt ze door heel Europa en wereldwijd. Naast Mental Coaching is Diana zeer gespecialiseerd in nog veel meer coachingsgebieden en er is geen probleem dat haar te groot is.

Ze werkt dus niet alleen als Mental coach in Roemenië maar is ook wereldwijd actief in het uitvoeren van haar veelzijdige specialisaties als Mindfulness Coach, Life Coach, Loopbaancoach, Personal Coach, Sportcoach en Stress & Burnout Coach. Naast Roemeens als moedertaal spreekt Diana ook vloeiend Engels.

Maak kennis met onze Roemeense Mental Coach Diana Simu en kijk wat zij persoonlijk voor jou kan betekenen.

Werk & Tarieven CONTACT

Wie ben ik

Ik ben al sinds mijn kindertijd een nieuwsgierig persoon, gedreven door het verlangen om de menselijke natuur in al zijn vormen en uitdrukkingen beter te begrijpen. Dit heeft mij tot fascinerende ontdekkingen geleid met betrekking tot de menselijke geest en menselijk gedrag, waarbij ik meer heb geleerd over waarom we handelen zoals we handelen, wat de echte oorzaak achter ons gedrag is en de echte oorzaak van onze persoonlijkheidspatronen.

Mental coach in Romania, Diana Simu

Wat kun je verwachten van mij

Ik bied mijn coachingdiensten aan individuen, sporters, werknemers, managers, leidinggevenden en ondernemers. Ik ben een goede luisteraar. Er is mij verteld dat ik een heel warm persoon ben en dicht bij de persoon sta die zich veilig bij mij kan openen. Tegelijkertijd ben ik een resultaatgericht persoon. Dus, van tijd tot tijd zal ik je voorzichtig weer op koers zetten om je persoonlijke doel te volgen. Dit verzekert de evolutie waar we allemaal naar op zoek zijn en biedt mij de spanning om positief bij te dragen aan de levens van de mensen om mij heen.

Ben je klaar en toegewijd om je leven te transformeren? Ik ga je de kracht geven om je volledige potentieel te ontdekken. Ik ga je ook helpen de kunst te leren om je geest te beheersen en meester te worden over je eigen lot. Neem nu contact met mij op en laten we samen duiken in jouw unieke persoonlijkheid en jouw unieke doelen!

Contactformulier Diana Simu

Volg mij op:
Linkedin logo

Plaats een review/reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands
×